Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Зачіски / 5 незвичних способів створити шикарні локони

5 незвичних способів створити шикарні локони

Дрібні хитрощі для шикарних локонів!

690x477_0xd42ee42a_15302066961433410099.jpeg (32.32 Kb)
Найочевидніший спосіб створити локони - це скористатися плойкою або брашингом (спеціальним круглим гребінцем) з феном. Щоб прискорити процес укладання, можете зібрати волосся у високий хвіст, накрутити кінці, а коли вони охолонуть - розпустити.

Традиційний спосіб створити красиві локони за допомогою бігуді, теж не варто скидати з рахунків. Перед сном вимийте голову, підсушіть волосся рушником, нанесіть мус і накрутіть шевелюру на бігуді. Вранці ж зробіть контрольний постріл, просушивши волосся феном, - і, вуаля, укладання готова. Все б добре, але спати з бігуді жахливо незручно, майте це на увазі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Найпопулярніший б'юті-тренд: флеш-тату на волоссі

Але існують і більш незвичайні варіанти укладок. Наприклад, за допомогою тканини, папірців або щільних серветок. Скрутіть шматочки тканини або папірці в трубочку, що нагадують бігуді, і на них накрутіть волосся. Чим дрібніше будуть заготовки, тим, відповідно, менше буде діаметр локонів. Тут вже вирішувати вам, якого ефекту ви хочете добитися.

Трубочки для напоїв теж можуть стати альтернативою бігуді, які підкажуть, як створити локони. Накрутіть на них волосся і зав'яжіть вузлик з кінчиків трубочки. Якщо буде погано триматися, то можна зверху перехопити гумкою. З такою конструкцією потрібно переспати, а вранці розв'язати її і збити волосся руками.

Шнурки теж підійдуть для створення локонів. Щоб вам було легше, прикладіть до шнурка простий олівець і оберніть навколо нього пасмо, зав'яжіть вузлик і витягніть олівець. І так по всій голові. На перший погляд цей варіант здається складним, але тут вся справа в тренуванні. Пара укладок - і ви станете справжнім професіоналом, який зможе створити неймовірний шедевр з підручних матеріалів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

21:30, 29.10.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 2395

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: