Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса / 9 речей, які провокують прищі

9 речей, які провокують прищі

Неправильний догляд за шкірою може привести до найнеприємнішого - закупорці пор і, як наслідок, появі прищів і вугрів. Страшний сон? Щоб він не став дійсністю, читай наші поради про те, яких помилок потрібно уникати, щоб твоя шкіра завжди була чистою і бездоганною.

8f255913ab55b8e3df9ca62bd9421d_cropped_630x350.jpg (13.19 Kb)
Креми з неправильним складом
Уважно вивчи упаковку свого крему: якщо в складі є ацетат ланоліну (Acetylated lanolin alcohol) і стеарат бутилу (Butyl stearate), велика ймовірність, що саме ці компоненти стануть причиною забитих пор.

Натуральні масла
Ми не раз розповідали про користь натуральних олій, але і занадто захоплюватися ними не варто - деякі масла можуть спровокувати закупорку пор. Це оливкова і мигдальна олія, а також масло какао.

Недостатнє очищення
Просто змити макіяж водою і пінкою або гелем найчастіше буває недостатньо. Що ж робити? Спочатку теплою водою, потім зняти можливі залишки міцелярної водою або гідрофільним маслом. Після використання останнього треба вмитися ще раз.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:9 б'юті-заповідей, яким повинна слідувати кожна дівчина

Тональний крем
Щільні тональні основи не дають шкірі дихати і забруднюють пори. Якщо на шкірі вже є акне, навіть не думай замазувати це тональним кремом - тільки погіршать ситуацію. Якщо без маскувальних продуктів не обійтися, то використовуй краще сучасні тональні сироватки - вони куди більш лояльні.

Неправильне харчування
Неправильне харчування шкодить не тільки твоїй фігурі, але і шкірі. Підвищену роботу сальних залоз провокує гостра і жирна їжа, солодощі та інші радощі ... Що ж робити? Звичайно, обмежити себе.

Брак цинку в організмі
Брак цинку призводить також до неправильної роботи сальних залоз. Ти помітила, що пори почали закупорюватися сильніше? Тоді бігом в аптеку за вітамінами!

Брак вітаміну В5
Інша внутрішня причина, по якій можуть з'являтися висипання на шкірі і закупорка пор, - брак вітаміну В5. У минулому пункті ми вже розповіли, як ця проблема вирішується - ти знаєш, що робити.

Дуже активне очищення
Часті пілінги і скрабування можуть призвести до того, що сальні залози "подумають", ніби шкіра надто суха, і почнуть працювати з подвоєною силою - вони взагалі дуже працьовиті товариші. Щоб обдурити сальні залози, шкіру, навпаки, потрібно більше зволожувати, а скрабами користуватися не частіше ніж 1-2 рази на тиждень.

Стрес
Усі хвороби від нервів, як ми знаємо. І закупорка пор теж може відбуватися в результаті сильного стресу і загального збою в роботі організму. Що робити? Спокій тільки спокій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

07:30, 09.11.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 2323

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: