Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Косметика, Макіяж / 5 лайфхаків для виразних вилиць

5 лайфхаків для виразних вилиць

Твоя мама напевно все ще розчулюється, коли бачить твої пухкі щічки, якими тебе нагородила природа, але сама ти мрієш про виразні вилиці і сьогодні ти зможеш їх собі подарувати.

yak-zrobiti-vilic-viraznshe_1.jpeg (17.81 Kb)
1. Зроби "рибку"
Перед тим як приступити до малювання ідеальних скул, гарненько втягни щоки - уяви, що ти зібралася зробити саме ідіотське селфі у своєму житті! Тепер ти напевно бачиш впадинки на щоках - ось тут то ми і будемо малювати твої вилиці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Топ-4 тонізуючі маски для обличчя

2. Вибери правильний засіб для затемнення
Щоб створити красиву тінь, що імітує виразні вилиці, тобі потрібно визначитися з продуктом. Це може бути спеціальний олівець для скульптування, темні рум'яна коричневого відтінку або навіть бронзер.

3. Використовуй три відтінки
Щоб твої "нові" вилиці виглядали природно, намалюй їх засобами трьох відтінків. Натемніший колір повинен бути в області поглиблення, коли ти втягуєш щоки, трохи світліше (нехай це буде бежевий) нанеси трохи вище, а на кісточку під оком - найсвітліший, майже білий відтінок.

4. Розтушовуй по напряму вгору
Нанести затемнюючий засіб схематично, щоб виділити вилиці, а потім розтушуй кистю (можеш використовувати звичайну для нанесення тонального засобу) по напряму вгору - до очей.

5. Вчасно зупинись
Тінь, що імітує вилиці, повинна починатися майже від скроні і йти вниз по діагоналі в бік куточка губ. Проте тут важливо зупинитися вчасно, приблизно на середині щоки! Найбільш груба помилка, коли тінь виходить занадто довгою, - станеш схожа на Малефісенту, а не на Анджеліну Джолі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

15:00, 05.11.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 1494

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: