Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Косметика / 3 салонні маски, які можна робити вдома

3 салонні маски, які можна робити вдома

Звичайно, існують процедури, які можна довірити тільки досвідченим косметологам. Але ці 3 ти можеш проводити вдома самостійно - і з точно таким же ефектом!

46b976fbbeb90b334cc5d58365a5eb_cropped_630x350.jpg (18.17 Kb)


1. Альгінатна маска
Альгінатні маски зроблені з бурих морських водоростей. Це один з найбільш якісних і ефективних натуральних компонентів, які застосовуються для догляду за шкірою обличчя. Досягається ліфтинговий і зволожуючий ефект, поліпшується колір обличчя і тонус шкіри.
Альтернатива:
Ти можеш придбати порошок для приготування альгинатной маски і зробити її будинку. Просто розведи порошок мінеральною водою без газу до консистенції густої сметани, безперервно помішуючи, і відразу наноси на все обличчя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Як правильно наносити рум'яна?

2. Киснева маска
По суті, в таких масках кисню-то і немає. Зате є хімічні сполуки, які здатні "витягувати" кисень з повітря, розщеплюючи його на молекули, і транспортувати у внутрішні шари шкіри. Маска стимулює біологічний механізм шкірного дихання, підвищуючи вміст кисню в клітинах шкіри.
Альтернатива:
Кисневі маски також продаються у вигляді готового до вживання гелю в одноразовій упаковці або у вигляді порошку і активного гелю, щоб змішувати їх самостійно.

3. Гідрогелева колагенова маска
Суть процедури:
Гідрогелева колагенова маска миттєво освіжає і зміцнює шкіру обличчя, повертаючи їй здоровий колір.
Альтернатива:
Колагенових масок безліч, придбати їх можна практично в будь-якій аптеці або інтернет-магазині, що спеціалізується на товарах для індустрії краси. Зволожуючі, охолоджуючі, підтягуючы, з ефектом миттєвого зняття набряклості - вибір величезний!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

13:00, 08.11.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 2182

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: