Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Косметика, Догляд за волоссям, Догляд за тілом / 5 рецептів краси з обліпиховою олією

5 рецептів краси з обліпиховою олією

Обліпихова олія здатне швидко загоювати рани, лікувати шкірні захворювання і благотворно впливати на твою зовнішність.

oliya-oblepiha-1.jpg (17.13 Kb)
1. Обліпихова олія для обличчя
Маска для обличчя готується з соку обліпихи (1 чайна ложка), масла (1 чайна ложка) і одного яєчного жовтка. Всі інгредієнти добре змішують і наносять на обличчя декількома шарами. Така маска зволожує і живить шкіру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:5 порад догляду за сухими губами

2. Обліпихова олія для губ
Обліпихова олія допоможе для того, щоб знову зробити ніжними і м'якими обвітрені губи, на яких з'явилися тріщини. Губи потрібно просто змащувати маслом на кілька хвилин і так 2-3 рази на день.

3. Обліпихова олія для волосся
Якщо волосся були пошкоджені частим знебарвленням або хімічною завивкою, то для швидкого відновлення фолікул корисно просто втирати масло обліпихи в шкіру голови. Ця ж процедура буде корисною для попередження випадання волосся. Паралельне вживання двічі на день по 1 чайній ложці обліпихової олії значно поліпшить результат.
Щоб позбутися лупи, використовують маску для волосся з обліпихового (1 столова ложка) і оливкового масла (6 столових ложок). Цю суміш наносять на волосся масажними рухами на півгодини. Курс лікування - двічі на тиждень протягом 2 місяців.

4. Обліпихова олія для вій
Використовують масло обліпихи і для зміцнення і посилення росту вій. Для Цього використовують як одне масло обліпихи, так і суміш декількох масел. На попередньо очищені вії наносять масло і залишають.

5. Обліпихова олія для нігтів
Для догляду за ламкими нігтями втирають масло в рогівку у зручний час дня, наприклад, ввечері. Роблять це протягом місяця або двох. Для живлення рук і нігтів додають кілька крапельок масла в крем.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

18:30, 09.11.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 1710

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: