Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Косметика / 6 правил догляду за проблемною шкірою

6 правил догляду за проблемною шкірою

Якщо прищики і акне не дають вам спокою, спробуйте слідувати нашим простим правилам!

maski-dlya-problemnoyi-shkri_202.jpeg (17.05 Kb)
1. Не впадайте в істерику, не чіпайте обличчя руками, не наносите на нього товсті шари косметики.
Пам'ятайте, у шкіри є пам'ять, і якщо ви з нею добре звертаєтеся, вона відплатить вам відмінним зовнішнім виглядом надовго. А якщо ні, то з точністю до навпаки.

2. Якщо косметичні засоби не надають належного впливу, слід проконсультуватися у лікаря-ендокринолога з приводу можливих гормональних порушень і пролікуватися під наглядом фахівця.
Боротися з усіма проблемами шкіри необхідно свідомо і відповідно до рекомендацій професійного дерматолога. Але не менш важливо підібрати правильний арсенал засобів для щоденного домашнього догляду і чесно проаналізувати своє харчування і спосіб життя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:4 способи звузити пори

3. Прийміть свої недосконалості.
Сьогодні статистика свідчить, що 70% жінок у віці після 20 років страждають від неприємних явищ на шкірі - жирного блиску, розширених пор, висипань, нерівною фактури, що виникла внаслідок вугрової хвороби, шорсткості. Але не варто падати духом - у пошуках вирішення подібних питань невпинно трудяться сотні вчених по всьому світу до того ж хто з нас досконалий?

4. Складіть правильний догляд.
Детокс, очищення, живлення, оновлення - так виглядає ідеальний сценарій догляду за проблемною шкірою. Для глибокого очищення її від накопичених забруднень, надлишків себума і залишків макіяжу використовуйте маски з глиною.

5. Вибираючи зволожуючий засіб, зупиніться на кремах з легкою тане текстурою.
Інакше дискомфорт і неприємний жирний блиск вам гарантовані.

6. Не перебільшуйте з очищенням.
Ми звикли вважати, що для максимального ефекту чистоти слід використовувати активні засоби для умивання і спеціальні щітки. Дерматологи твердять в один голос: це протипоказано, оскільки може травмувати шкіру ще більше і поширити інфекцію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

01:30, 17.11.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 1550

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: