Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса / 5 лайфхаків як збільшити губи без ін'єкцій

5 лайфхаків як збільшити губи без ін'єкцій

Кожна дівчина мріє про пухкі губки, проте не кожна зважиться на ін'єкції, маємо кілька лайфхаків і хочемо допомогти вам у цьому питанні.

5981400-url.jpg (31.25 Kb)
Помпа для збільшення губ
Помпу для збільшення губ вперше продемонструвала своїм передплатникам Кайлі Дженнер (яка, до слова, у підсумку збільшила свої губи за рахунок ін'єкцій). Працює все дуже просто - помпа прикладається до губ, створюється вакуум і утворюється набряк. Так, рот дійсно стане візуально більше, але ненадовго - часу вистачить, щоб зробити парочку Селфі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Новий селфі-тренд: "риб'яче позіхання"

Вакуумний масажер
Вакуумний масажер працює практично так само, як і помпа, але розрахований на більш пролонгований ефект. Девайс придумали в Південній Кореї. І він, до речі, дійсно працює, судячи з відгуків на спеціалізованих сайтах.

Блиск з перцем
Інший дієвий спосіб злегка зробити губи більше - блиск для губ, який містить екстракт перцю або ментол. Принцип дії ти, напевно, розумієш - завдяки ефекту печіння кров починає активніше циркулювати і губи злегка опухають.

Нюдова помада
Саме світла, нюдова помада може зробити губи візуально більш об'ємними. Використовуй контурний олівець тон в тон і глянсові текстури. З матовими і яскравими помадами все навпаки - вони здатні зробити трохи тоншими навіть найчуттєвіші губи.

Масаж зубною щіткою
Масаж зубною щіткою - ще один домашній спосіб зробити губи трохи більшими. Справа в горезвісному кровообігу - чим краще приплив крові до губ, тим вони об'ємніші. Якщо вірити жіночим форумам, дівчата, які роблять цей масаж регулярно, помітили, що губи стали трохи більше. Чесно кажучи, ми слабо в це віримо, але спробувати варто.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

18:30, 22.11.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 1765

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 1
Марина 4.08.2017 - 18:59
Раньше тоже любила с ментолом)) Но сейчас пользуюсь очень прикольным блеском для увеличения Wunder2. Нежный на губах, никакого жжения или дискомфорта не чувствую)) только искать его нужно через магазины/сайты, которые специализируются на косметике,потому что попасться на подделку будет крайне неприятно))
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: