Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Догляд за тілом, Здоров’я / 4 процедури, що допоможуть позбутись другого підборіддя

4 процедури, що допоможуть позбутись другого підборіддя

Не варто впадати у відчай чере друге підборіддя! Позбутися від нього швидко, а головне ефективно, здатні салонні процедури.

42_kak-maska-s-kofe-dejstvuet-na-kozhu-lica-e1398690869606.jpg (12.08 Kb)
Міостимуляція
Один з вірних способів прибрати провисаюче підборіддя - міостимуляція. Електричні імпульси будуть впливати на м'язи, що без жодних вправ і масажів дозволить помітно підтягнути шкіру. Крім того, міостимуляція позбавляє від зайвої рідини в зоні впливу, а значить, ненависне підборіддя зменшиться в розмірах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Топ-3 вправи, які допоможуть прибрати друге підборіддя

Радіохвильовий ліфтинг
Ця процедура - одна з найпопулярніших для позбавлення від другого підборіддя. Сенс полягає в тому, що на тканини впливають спеціальним апаратом, який виробляє радіохвилі особливого діапазону. В результаті покращується кровообіг, клітини починають регенерувати, шкіра підтягується, а обсяг жирової тканини, навпаки, зменшується. Для помітного результату тобі доведеться зробити 5-10 таких процедур.

Ліполіптичні ін'єкції
Одразу попереджаємо - ця процедура досить болюча, але результат того вартий: саме ліполіптичні ін'єкції дозволяють без операції "розбити" жирові клітини, які часто є причиною провисання підборіддя. Тобі зроблять кілька уколів препаратом, який розщеплює жир. Всього 2-3 сеанси, і ти побачиш, що підборіддя помітно зменшилося і шкіра підтяглася!

Міні-ліпосакція
Самий радикальний метод боротьби з другим підборіддям - це міні-ліпосакція, яку призначають лише у найскладніших випадках. По суті це хірургічне втручання - видаляються зайві жирові тканини і усувається провисання шкіри.
Насправді ця операція одна з найменш травматичних - вона триває близько однієї години, після чого накладається компресійна пов'язка, яку необхідно носити протягом трьох днів. Зате коли набряк спаде, ти відразу побачиш, що від другого підборіддя не залишилося й сліду!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

07:10, 20.11.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 3234

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: