Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Зачіски, Догляд за волоссям / 7 лайфхаків для розкішного волосся

7 лайфхаків для розкішного волосся

Красиве та розкішне волосся не вигадка, а реальність, скоріш читай наші поради та будь завжди на висоті!

de-znayti-horoshogo-stilsta-perukarya-kriteryi-viboru-fahvcya_121.jpeg (31.97 Kb)

Завивай волосся, починаючи від середини їх довжини.
Роби локони, починаючи підкручувати волосся з середини довжини. Так, по-перше, завиток протримається довше, по-друге, буде виглядати більш натурально, а по-третє, запобіжить перетин кінців волосся, що теж важливо.

Не нанось кондиціонер на корені.
Якщо у тебе нормальне або жирне волосся, кондиціонер на коренях зробить їх неохайними, навіть якщо ти тільки вранці помила голову.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Топ-5 кращих новорічних зачісок 2016

Масло маскує посічені кінці.
Головне, не переборщити: розітри трохи олії в долонях і нанеси на кінчики. Почекай пару хвилин і оціни результат - пасма будуть виглядати набагато доглянутішими.

Уникай надмірного натягування волосся.
Мало того, що занадто туга фіксація волосся призводить до їх ослаблення і, як наслідок, до випадання, так ще й утворює на них неестетичні перегини (це особливо помітно на рівному волоссі). Збирай волосся м'якими й еластичними гумками або стрічками - вони травмують волосся найменше.

Зволожуй волосся перед походом в душ.
Якщо у тебе густі, схильні до сплутування волосся, привчи себе до наступного алгоритму: розпорошуй на волосся незмивний кондиціонер перед тим, як прийняти душ або ванну і легенько прочісуй їх гребенем. Ти здивуєшся, наскільки слухняними і гладкими стане твоє волосся.

Не зневажай домашніми масками.
Чи знала ти, що звичайне кокосове або оливкове масло, підігріте в мікрохвильовці, творить з волоссям чудеса? Крім масел, можна використовувати й інші підручні продукти: майонез, коньяк, яєчний жовток, змішані в рівних пропорціях, за ефектом рівносильні найдорожчим покупним маскам.

Розпорошуй лак на шпильки і невидимки.
Як правило, шпильки мають властивість зрадницьки сповзати з волосся в самий невідповідний момент? А от якби ти злегка сбризнулі їх лаком і все налагодиься!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

06:10, 29.11.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 1441

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: