Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Косметика, Макіяж / 6 істин, які ти мусиш знати про консилер

6 істин, які ти мусиш знати про консилер

Як заховати синці під очима та виглядати свіжою завжди, розповість МіЛеді!

1370967945_12321.jpg (10.51 Kb)

1. Консилери створені за принципом і подобою рідких тональних засобів.
Тільки призначені не для всього обличчя, а для корекції кольору шкіри навколо очей. Їхня формула адаптована для даної зони. У зв'язку з відсутністю сальних залоз, шкіра навколо очей тонка, схильна до сухості, в'ялості і утворенню зморшок. Тому склад насичують інгредієнтами, додають більше світловідбивних частинок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:3 дієві способи звузити пори

2. У більшості консилеров досить рідка, емульсійна текстура.
Такі підходять для корекції зони "церн" (так називають улоговинки у внутрішніх куточків очей в області нижньої повіки). Ступінь покриття виходить різною: від прозорої до середньої.

3. Середню ступінь корекції забезпечить високо пігментований консилер.
Це дозволяє використовувати його для маскування пігментації (постакне, плями отримані в результаті перебування на сонці).

4. Консилери випускаються в різній упаковці.
З вбудованим пензлем або спонжем, з аплікатором як у блиску для губ, в тюбику, у флаконі з дозатором. Два останніх варіанти найбільш важкодоступні для бактерій. Решта рекомендую обробляти спиртовим дезинфектором.

5. Якщо шкіра навколо очей коричнева, використовуйте рожевий консилер, або - трохи світліше основного відтінку шкіри обличчя.
Такий варіант актуальний для орієнтального типу зовнішності (близькосхідний, кавказький типаж). У всіх інших випадках колір консілера повинен збігатися з відтінком шкіри або тонального засобу.

6. Консилер наносьте поетапно.
Спочатку - на всю зону нижньої повіки. Потім більш світлим відтінком висвітліть лунку в зоні "церн", за рахунок чого поглиблення оптично пом'якшиться і тіні зникнуть.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

18:30, 28.11.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 1617

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: