Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Макіяж / 5 порад для зимового макіяжу

5 порад для зимового макіяжу

Ми допоможемо цієї зими виглядати неймовірно!

509052_84062nothumb500.jpg (24.23 Kb)
Водостійке ... все
Водостійкий макіяж підходить не тільки для спекотних літніх вечірок на пляжі, а й взимку, з усіма її змінами погоди, він теж не завадить. Велика кількість опадів, сильний вітер і мороз можуть перетворити твоє обличчя в суцільний бардак з розмазаною тушшю, тінями і плямистою тональною основою. Щоб цього не сталося, віддавай перевагу стійким до води формулами олівця для брів, туші і тіней, а також помади і консилера.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:5 способів візуально збільшити очі

Закрепи макіяж
Влітку від фіксуючої пудри варто відмовитися - через спеку і піт вона може лягти нерівно, скататися і взагалі виглядати гранично дивно на обличчі. Але взимку вона практично необхідна, щоб закріпити макіяж, продовжити йому життя, а також зробити твою шкіру ідеально матовою. Якщо з якихось причин ти не хочеш користуватися пудрою, придбай фіксуючий спрей - він так само міцно закріпить макіяж і злегка його освіжить.

Обережно з хайлайтером
Деякі дівчата вважають, що взимку доречний тільки матовий макіяж без натяку на сяйво, але це не так. Хайлайтер, що надає шкірі здорове світіння, цілком прийнятний взимку, просто користуватися ним потрібно з розумом: скажи "Так" легкому, ледь вловимого сяйву і "Ні" - глянсовому блиску. Підкресли їм дугу Купідона, центр підборіддя, область під бровою і "яблучка" щік, але зовсім трохи.

Не бійся насичених відтінків
Як правило, взимку більшість з нас віддає перевагу холодним відтінкам сріблястого, бежевого, пурпурного і білого, геть забуваючи про всі інші можливі Просто знай, що зимовий макіяж не повинен бути занадто яскравим - підкреслюй або очі, або губи, але не всі разом.

Віддавай перевагу кремовим, а не пудровим текстурам
Зима, як правило, затьмарена такими проблемами зі шкірою, як сухість і лущення. Сухі, компактні і пудрові засоби ці недоліки тільки підкреслюють, внаслідок мейкап виглядає неакуратно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

15:00, 02.12.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 1331

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: