Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Зачіски, Догляд за волоссям / Топ-5 найкращих стрижок для зими 2016

Топ-5 найкращих стрижок для зими 2016

Час від часу всі ми хочемо щось змінити і, найчастіше, починаємо саме зі стрижки. Якщо цієї зими тобі хочеться змін, не противитись своїм бажанням, а вибрати ідеальну стрижку можна в нашій добірці.

gettyimages-5396470.jpg (56.71 Kb)

Рваний боб з таким ж рваним чубчиком, як у Дакоти Джонсон, відмінний варіант для дівчат, які не хочуть мінятися радикально. Порада: роби подовжений боб, трохи вище плечей, тоді тобі не доведеться відрощувати волосся, щоб якось їх укласти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Новий бьюті-тренд: різнокольорове волосся

gettyimages-9359788.jpg (46.93 Kb)

Якщо у тебе нормальне або густе волосся, попроси стиліста постригти тебе, як Рейчел МакАдамс: короткий рваний боб зі злегка профільованими кінчиками. До речі, така стрижка з глибоким бічним проділом візуально робить обличчя вужчим, гармонізуючи овал.

gettyimages-5321100.jpg (71. Kb)

Гвінет Пелтроу вже багато років не змінює прямій однорівневій стрижці довжиною до лопаток, і на те є причини: її легко укладати, вона добре виглядає з будь-яким проділом і з будь-якою текстурою - вирівняним волоссям або завитим.

gettyimages-7800674_1.jpg (39.94 Kb)

Цей образ Дженніфер Лоуренс на прем'єрі її нової картини здається нам найсексуальнішим і яскравим за весь рік - не останню роль у ньому зіграла оновлена стрижка і колір волосся актриси. Рваний боб і недбала укладка - те, що потрібно для сміливих і стильних дівчат.

gettyimages-7378454.jpg (.31 Kb)

Дівчатам з густим волоссям варто звернути увагу на стрижку Міранди Керр довжиною трохи нижче плечей. Фішка в тому, щоб злегка прорідити кінчики, тоді волосся завжди будуть лягати ідеально.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

13:00, 03.12.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 2077

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: