Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Косметика, Макіяж / 5 найдівніших трендів макіяжу цього року

5 найдівніших трендів макіяжу цього року

Підводячи підсумки 2015 року, ми вирішили згадати дивні тредди макіяжу, і ось що у нас вийшло.

obescvechennye-brovi-aktualnyi-trend-nastupayuszego-sezona-2.jpg (30.59 Kb)
1. Склеєні вії
Ніби ти використовуєш стару засохлу туш або просто тільки що гарненько поплакала. Цей тренд переслідував нас весь рік: поглянь на образи моделей з показів весна - літо 2015 і осінь - зима 2015/2016. І тим не менше звичайні дівчата і навіть сміливі зірки повторювати таке не поспішають!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:5 способів візуально збільшити очі

2. Краплеподібні тіні
Почалося все з показів Christian Dior - на подіум вийшли дівчата з "плямами" на верхніх повіках, потім тренд підхопили й інші модні будинки. Далі більше - тенденція перекочувала на сторінки глянцевих журналів, а звідти і "в народ" - навіть деякі селебріті ризикнули. І тільки. Популярним цей вид макіяжу очей так і не став.

3. Цегляні тіні
Ох вже ці тіні цегляних, теракотових і помаранчевих відтінків. Дженніфер Лопес і Леді Гага, які невтомно стежать за модою, спробували це носити. Вийшов повний провал. На щастя, більшість звичайних дівчат виявилися набагато більш обережними - геть тіні цегляного кольору, що створюють хворобливий і втомлений вигляд. Ми не цього добиваємося, коли фарбуємося!

4. Висвітлені брови
Так протистояти моді на широкі брови безуспішно намагався тренд висвітлення брів - саме такий варіант макіяжу з'явився на показах Alexander Wang, Akris, Givenchy, Marc Jacobs і Givenchy. Всі на це подивилися, подивуватися і ... пішли далі. Висвітлювати брови так ніхто і не зважився!

5. Підводка по нижній повіці
Про неї говорили багато. І показували красиві картинки моделей з подіумів. І начебто немає нічого поганого в масивній підводці, і це дійсно був гарячий тренд 2015 року. Але! Майже ніхто так не робив. Навіть селебріті, що створюють сміливі образи. А все тому, що цей складний вид макіяжу майже нікому не підходить, робить погляд важким і додає нікому не потрібні роки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

06:10, 05.12.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 1250

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: