Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Косметика, Макіяж / 5 способів швидко звузити пори

5 способів швидко звузити пори

Розширені пору турбують багатьох дівчат, ми пропонуємо тобі дієве рішення.

4e3218c5e5d31f0e0fc9d108c47d89.jpg (21.88 Kb)
1. Використовуй кисті
Дерматолог категорично проти нанесення макіяжу пальцями. Немає більш простого способу занести в пори бактерії, які викличуть іноді навіть непомітне зовні, але тим не менше - запалення. Щоб позбутися від бактерій, шкірні залози збільшують вироблення себума, а він у свою чергу розтягує пори. Тільки кисті, спонжи, і регулярно все це мити з милом!

2. Нанось праймер
Перед нанесенням тонального крему, ВВ-крему або пудри обов'язково нанеси на шкіру праймер, - радять професійні візажисти, так ти запобіжиш потраплянню тону в пори, що може зробити їх краї темнішими, а значить - помітними.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як відбілити шкіру обличчя вдома?

3. Очищай дбайливо
Не перестарайся при використанні скрабів, коли ти активно розтираєш шкіру, ти розтягуєш і пори!

4. Ходи до косметолога

Професійне чищення раз на 6 тижнів - те, що потрібно кожній дівчині, яку турбують розширені пори, оскільки ніякі домашні засоби не зрівняються з ультразвуковим чищенням або професійним ручним чищенням, яку проводять косметологи.

5. Роби пілінги
Легкий хімічний пілінг в домашніх умовах слід проводити як мінімум раз на тиждень, він оздоровлює шкіру , зменшує пори і не заподіює ніякої шкоди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

15:00, 12.12.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 1864

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: