Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Косметика / 4 поради для сяючої шкіри

4 поради для сяючої шкіри

Незалежно від того, скільки тобі років повсякденні звички визначають відбиваються на твоїй шкірі, тому варто слідкувати за її станом, ми розповімо як!

f42234d29e9b7b87e10b71eb74a52c35.png (176.38 Kb)
Пити 2 літри чистої негазованої води в день
Ми не втомлюємося повторювати наступне: 8 склянок чистої води в день (не кави, не соку, а саме води) здатні створити диво з твоїм організмом в цілому і з шкірою зокрема. Останнім часом цю тему обговорюють особливо активно: одні кажуть, що пити потрібно стільки, скільки хочеться, інші ж наполягають на мінімальній нормі. Ми знаємо одне: з точки зору здоров'я і краси шкіри варто привчити себе до 8 склянках води в день.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як відбілити шкіру обличчя вдома?

Вживати більше вітаміну С і цинку
Медичні дослідження показали, що високий рівень цинку і вітаміну С в організмі допомагає шкірі швидше відновлюватися і оновлюватися. Шукай ці мікроелементи в жирній морській рибі (сьомга, лосось), зелених овочах (стручкова квасоля, броколі) і горіхах (волоські горіхи, мигдаль). Ще було б здорово замінити каву зеленим чаєм, хоча давай будемо реалістами: хто з нас насправді зможе це зробити?

Дбати про якість сну
Якщо ти спиш менше, ніж 8 годин, твоя шкіра не може максимально оновитися і відновитися, що призводить до лущення, сірого кольору обличчя і ранніх зморшок. Тому намагайся лягати не пізніше 23-00 і обов'язково ретельно очищати шкіру від макіяжу і забруднень.

... І про свою подушку
Точніше, про наволочку, яку на неї одягаєш. Звучить несподівано, але тим не менше: неправильно підібрана наволочка - одна з найчастіших причин появи зморшок у молодих дівчат та тьмяність шкіри. Тому радимо тобі інвестувати в наволочки з натурального шовку - на відміну від бавовняних, вони не абсорбують себум, що дозволяють шкірі повною мірою виробляти свій природний секрет і зволожувати саму себе.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

19:00, 27.12.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 2428

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: