Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Догляд за волоссям, Здоров’я / 5 причин появи лупи

5 причин появи лупи

Хоч раз у житті кожна дівчина стикалась із проблемою лупи, аби це не сталось знову ми розповімо про головні причини її виникнення.

divchyna-rozchisuye-volossya.jpg (18.7 Kb)


1. Неправильний догляд за волоссям і шкірою голови.
Поява лупи досить часто пов'язана з неправильним підбором доглядаючих засобів. Наприклад, якщо шампунь і бальзам не відповідають вашому типу волосся і, отже, викликати появу лупи, також це може бути часте фарбування і регулярне використання засобів для укладання волосся.

2. Неправильне харчування.
Основною внутрішньою причиною виникнення лупи є нестача вітамінів у раціоні, особливо вітамінів груп A і B. Порушення обміну речовин, різке зниження ваги також можуть сприяти виникненню лупи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які тренди у фарбуванні волосся популярні у 2016?

3. Стрес і депресивні стани.
Фізичне і психоемоційне виснаження, нервове перенапруження можуть призвести до активізації дріжджового грибка, який присутній на шкірі кожної людини. Його активізація і призведе до появи лупи.

4. Різні дерматологічні, імунологічні та неврологічні захворювання.
Такі захворювання, як псоріаз, провокують активний прискорений поділ клітин шкіри голови, які скупчуються біля коренів волосся, утворюючи лусочки лупи.

5. Грибки.
Різні грибки є однією з найбільш поширених причин появи лупи. В організмі людини умовно-патогенна мікрофлора присутня завжди, але вона ніяк себе не проявляє до тих пір, поки не з'являються сприятливі фактори. Якщо робота сальних залоз порушується, кількість грибка збільшується, відповідно, прискорюється поділ клітин, що і призводить до появи лупи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

07:10, 27.12.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 1947

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: