Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Догляд за тілом, Здоров’я / 5 бьюті-фактів на користь кофеїну

5 бьюті-фактів на користь кофеїну

Щоб привести себе в порядок і приховати явні ознаки хвороби, візьми на замітку наші б'юті-рекомендації.

kofe-1920x1200.jpg (22.22 Kb)
Знімає набряклість
Ранок після безсонної ночі кава необхідна не тільки тобі, а й твоїй шкірі. Кофеїн стимулює циркуляцію крові і сприяє відтоку лімфи, а значить - ефективно бореться з набряком навколо очей.

Зволожує
Кофеїн працює відразу на два фронти: він задовольняє потреби сухої шкіри, перешкоджаючи її дегітратаціі, і нормалізує водний баланс жирної шкіри, не допускаючи при цьому перезволоження. Креми, що містять кофеїн, справляються зі своєю роботою навіть у суворий зимовий період: вони залишають після себе міцну захисну плівку, яка не дає вітрам і морозам витягнути зі шкіри всю вологу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жінкам якої професії найчастіше зраджують?

Зменшує целюліт
Кава - відомий діуретик, зовнішнє застосування якого допомагає витягти вологу з жирових клітин. Розганяючи рідину, що накопичилася на поверхні шкіри, кофеїн робить целюліт менш помітним. Крім того, кофеїн запобігає подальшому накопиченню жиру, а тому ефект від використання кавових антицелюлітних засобів зберігається досить довго.

Розгладжує зморшки
Ти напевно знаєш, що передчасним старінням ми зобов'язані так звані вільні радикали. Через них шкіра втрачає свою еластичність і покривається зморшками і пігментним плямами. Антиоксиданти, що містяться в каві, знищують вільні радикали.

Відлущує
Мелені кавові зерна - один з кращих природних ексфоліантів. Кавові скраби видаляють ороговілі клітини шкіри, роблячи її гладкою і шовковистою. Якщо твоя шкіра схильна до подразнень, вибирай засіб з максимально лагідною формулою - таку, в якій грубі абразивні частки поєднуються з м'якими рослинними оліями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

01:30, 21.01.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1800

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: