Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Косметика, Макіяж / 5 бьюті-процедур, які варто навчитись робити самостійно

5 бьюті-процедур, які варто навчитись робити самостійно

Дорослим дівчатам так важливо обзавестися корисними б'юті-навичками і звичками, щоб добре виглядати без зайвих зусиль.

78928c7a5123b819e22ertyjuytg02538f6e9c519.jpg (28.17 Kb)
Навчитися малювати стрілки на раз-два
У Мережі є безліч інструкцій і відео-уроків на тему малювання стрілок. Якщо ти не школярка, то пора вже навчитися основам класичного макіяжу і малювати ідеально-рівні стрілки на раз-два-три. Практика, практика і ще раз практика - роки тренувань повинні дати свої результати!

Робити повсякденний макіяж за 10 хвилин
Коли ти фатально проспала і оголошується 10-хвилинна готовність, потрібно вміти привести себе в порядок. І бажано зробити це швидко. Обзаведися косметичним мінімумом: консилер, туш, тональний флюїд, рум'яна, нюдовая помада.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як зробити матовий макіяж?

Підібрати свою ідеальну червону помаду
Ти не раз чула, що червона помада йде всім, потрібно тільки підібрати свій правильний відтінок. Так от, ти доросла дівчинка, і пора вже цей відтінок знайти! Чому це важливо? Червона помада - основа вечірнього макіяжу, яка до того ж не вимагає зайвих зусиль.

Завивати волосся за 15 хвилин
Завивати волосся на плойку - це непроста задачка тільки для невмілих малоліток! Вони, до слова, і знімають відеоролики про те, як це потрібно робити. А ти, як досвідчений б'юті-експерт, напевно легко справляєшся з завивкою за якихось 15 хвилин і давно вже підібрала зручну плойку потрібного діаметру.

Безпомилково вискубувати брови
Безпомилково. Тобто так, щоб після роботи пінцетом не хотілося сказати тільки "Ой!" І розплакатися. Корекція форми брів повинна стати невід'ємною частиною твого б'юті-рутини - так, це неприємно і іноді навіть трохи боляче, але краще все-таки навчитися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

09:00, 21.01.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1557

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: