Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Косметика, Макіяж / 5 кистей для макіяжу, які повинні бути у кожної дівчини

5 кистей для макіяжу, які повинні бути у кожної дівчини

Для ідеального макіяжу тобі буде достатньо цього набору!

kak-pravilno-nanosit-makiysdfgthyjuazh.jpg (30.56 Kb)

Широка кисть для пудри
Велика кисть для пудри повинна бути виготовлена з натуральних волокон - інструмент з синтетичного ворсу не буде достатньо м'яким.
Вибирай не занадто щільні кисті, а більш пухнасті: вони забирають менше пудри, а значить, на обличчі не виявиться надлишків засобу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 бьюті-процедур, які варто навчитись робити самостійно

Кисть для нанесення тонального засобу
Кисть- "шпатель", як ще її називають. Вибирай будь-яку залежно від того, яким тональним кремом ти користуєшся. Якщо ти віддаєш перевагу щільному покриттю, то вибирай об'ємний інструмент. Якщо покриття легке, то навпаки.

Плоска кисть для тіней
Чому в твій б'юті-мінімум повинна увійти саме плоска кисть для тіней, а не пухнаста або вузька? Все тому, що ця кисть найбільш універсальна.
Як правило, плоска кисть для тіней виконана з синтетичних волокон і має скошені краї. За допомогою неї ти зможеш створити будь-який макіяж очей.

Кисть для рум'ян
Ідеальна кисть для рум'ян повинна дозволити тобі чітко підкреслити скули і при цьому якісно розтушувати продукт. Яка вона? По-перше, з натуральних волокон. По-друге, трохи більш щільна і густа, ніж кисть для пудри. По-третє, не надто широка, ти ж не хочеш нанести рум'яна на всю поверхню щоки!

Кисть для брів
Ідеальна кисть для брів - це та ж сама скошена вузька кисть, якою багато хто малює стрілки. Саме нею візажисти фарбують і брови, не купуючи ніяких додаткових інструментів! З її допомогою ти легко зможеш коректувати форму брів, загострити хвостик і зафарбувати прогалини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

13:00, 21.01.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1227

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: