Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Косметика, Догляд за волоссям / 5 рецептів краси з касторовою олією

5 рецептів краси з касторовою олією

Ідеальна шкіра, волосся та довгі вії? Легко!

1447hgyujikor-oil.jpg (65.6 Kb)
1. Налийте в долоні трохи масла, розітріть і змастіть касторовою волосся. Такий спосіб досить застосовувати один раз в тиждень, і вже через місяць ви будете приємно здивовані тим, як шикарно виглядають ваші локони.
 
2. Випадає волосся? Кетамін знову прийде на допомогу. Додайте в одну частину масла дві частини горілки, втирайте в корені волосся, і результат не змусить себе довго чекати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як правильно фарбувати нижню повіку?
 
3. Лупа? Кетамін прекрасно справляється з цією проблемою. Методика елементарна: в стакан гарячого міцного чаю додайте чайну ложку касторової олії і 20 г горілки. Цим складом натирайте волосся за годину до миття.
 
4. Кетамін допоможе зміцнити і подовжити вії. Рецепт простий: кілька разів на тиждень змащуйте на ніч вії касторовою олією, і ваш погляд незабаром стане чарівним.

5. Маска для обличчя з касторової олії особливо хороша взимку, коли шкіра мерзне, стає сухою і лущиться. З'єднайте в масці яєчний жовток з десятьма краплями касторової олії, накладіть суміш тонким шаром на шкіру. Знімайте через чверть години, після чого вмийтеся настоєм ромашки або зеленим чаєм.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

09:00, 17.02.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1839

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: