Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Манікюр і педикюр / 5 хитрощів для красивих нігтів

5 хитрощів для красивих нігтів

Які секрети манікюру допоможуть зберегти здоров'я нігтів навіть в умовах постійних стресів і авітамінозу? Ви ж пам'ятаєте, що нігті, як і волосся, першими реагують на найменший перенапруження і дефіцит поживних речовин?

hjhj77780.jpg (176.29 Kb)
Користуйтеся кришталевою пилкою
Оскільки вона не травмує нігті, пластину можна підпилювати, рухаючись в будь-якому напрямку. До того ж інструмент з кришталю - самий гігієнічний.
 
Робіть масаж
Після щотижневої теплої ванни масажуйте нігті м'якою зубною щіткою, змоченою в рідкому милі з нейтральним pH. Приділяйте кожній пластині по хвилині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як швидко відростити волосся?
 
Купіть "розумну" емаль
У лікувальних цілях її наносять щодня протягом трьох днів, потім змивають і повторюють цикл.
 
Позбавтеся від жовтизни
Після темного лаку нігті пожовкли і вкрилися плямами? Використовуйте для манікюру нейтральне покриття з блакитним відливом.
 
Хитрощі з лаком
Перш ніж робити манікюр, потримайте флакон з лаком в холодильнику 10-15 хвилин. Охолоджене покриття застигає швидше. Прискорює процес і "сушка" під тонкими струмками холодної води. Пам'ятайте, що два тонких шару лаку сохнуть швидше, ніж один товстий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

15:00, 10.03.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1783

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: