Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Косметика / 7 жахливих помилок у щоденному догляді за обличчям

7 жахливих помилок у щоденному догляді за обличчям

Напевно ви навіть не замислюєтеся над тим, як наші щоденні звички впливають на здоров'я шкіри. Ми зібрали помилки, від яких вам варто відмовитися вже сьогодні!

hjhjuy76666.jpg (186.29 Kb)
1. Ви наносите маску на погано вмите обличчя? Такий поспіх може принести більше шкоди, ніж користі. Обличчя слід умивати так, щоб після протирання ватним тампоном він залишився ідеально чистим.

2. Ніколи, ні за яких обставин, не умивайте обличчя милом (якщо тільки воно не є спеціальним милом для обличчям), інакше ви пересушите шкіру. Для цієї процедури підійдуть гель і міцелярна вода.

3. Замість губок і серветок використовуйте для вмивання тільки чисті долоні, оскільки губки і серветки можуть тільки помножити бактерії на шкірі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як з твердого мила зробити рідке?

4. Занадто часте умивання призводить до появи прищиків, тому два рази на день буде цілком достатньо.

5. Відмовтеся від частого прийняття гарячої ванни, навіть якщо дуже хочеться. Вона згубно впливає на стан шкіри, пересушує її.

6. Якщо ваша шкіра потребує зволоження - дуже важливо не помилитися з вибором потрібного засобу. В цьому випадку віддавайте перевагу косметичним продуктам з гіалуроновою кислотою. Вона дійсно дуже ефективно справляється з сухістю і лущенням шкіри.

7. Чи є у вашій ванній окремий рушник для обличчя? Повинен бути обов'язково! І міняти його необхідно не рідше, ніж раз на тиждень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

18:30, 10.03.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1815

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: