Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Манікюр і педикюр / 5 трендів манікюру для модної весни

5 трендів манікюру для модної весни

Спеціально для тебе ми зробили підбірку найгарячіших ідей для манікюру, які будуть на піку моди в 2016 році. Вивчай та вибирай найбільш вподобаний варіант!

frr3290.jpg (231.02 Kb)
1. Контрастний
Чорно-білий або кольоровий - не так важливо, головне - щоб відтінки лаку на твоїх нігтях грали на контрасті. Стильний яскравий акцент, поєднання різних лаків на одному нігті - є де розігратися фантазії!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 масок для пружного обличчя

40.jpg (47.17 Kb)

2. Креатив
Його ще називають "голий" манікюр: легкий колірний акцент на тлі нюдового або прозорого лаку в цьому сезоні - стовідсотковий хіт! Досить стримано і невичурно, але при цьому не нудно і дає можливість творити і самовиражатися.

reversivnyiy-stemping.jpg (37.93 Kb)

3. Nude і графіка
Стилісти всього світу одностайно визнали nude найголовнішим трендом в нейл-індустрії 2016! Але на відміну від рівного і (зізнаємося чесно) нудного нюда зараз в моді нюд з геометричним орнаментом. Тут головне - правильно вибрати тон базового лаку, щоб руки виглядали вишукано і гармонійно.

img_6161.jpg (33.11 Kb)

4. Мажорель
Вперше чуєш? Запам'ятовуй, це один з головних трендів року. Відтінками мажорель називають чисті і глибокі сині тони, вони йдуть абсолютно всім і видають в тобі творчу натуру, яка не боїться експериментувати і ретельно стежить за модою!

a1-1023x1024.jpg (58.46 Kb)

5. Квітковий
Яскраві вкраплення, нейл-дизайн з флористичними мотивами, перетікання сонячних, яскравих відтінків один в інший - це наймодніший манікюр для романтичних осіб!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

19:00, 29.03.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 3366

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: