Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Зачіски, Догляд за волоссям / 5 порад для об'ємного волосся

5 порад для об'ємного волосся

Чи не кожна дівчина мріє про об'ємне та густе волосся, якщо природа вас не наділила цією красою - це можна легко та просто виправити.

000iughbgytfrswa.jpg (199.81 Kb)
Догляд, що не змивається
Якщо у вас тонке волосся, спробуйте використовувати замість кондиціонера незмиваючий засіб догляду. Він набагато легший, ніж бальзами та ополіскувачі, а значить, не буде обтяжувати волосся.

Вниз головою
Надати волоссю об'єм можна таким нехитрим способом: нанесіть на корені сухий шампунь і висушіть волосся, перекинувши голову вниз. Потім поправте пасма руками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як зробити свої губи ніжними та спокусливими?

Гарна хвиля
Локони, накручені на плойки або бігуді, моментально додадуть волоссю необхідний обсяг. Накрутіть волосся, зніміть бігуді, але не розчісуйте, а просто струсіть головою.

Менше стайлінгу
Велика кількість лаку шкодить об'єму волосся, тому не варто зловживати стайлінгом. Нанесіть трохи лаку на корені і по периметру зачіски, щоб зафіксувати її.

Кольорові відблиски
Візуально створити обсяг зачіски можна за допомогою кольору. Нанесіть фарбу не по всій довжині волосся, а лише на відросле коріння - за рахунок цього колір буде красиво виблискувати різними бліками, а волосся - здаватися густішим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

09:00, 31.03.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 2413

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: