Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Косметика / 3 найефективніші способи корекції брів

3 найефективніші способи корекції брів

Який метод обереш ти?

34r3rtgtr.jpg (199.28 Kb)
1. Вищипування пінцетом
Це єдиний спосіб корекції брів, при якому ти можеш бути впевнена, що кожен раз видаляєш рівно один-єдиний волосок, нехай процес займає більше часу, але зате ти контролюєш кожен етап і можеш зупинитися в будь-яку секунду. Для дівчат з тонкими від природи або раніше невдало вищипаними бровами корекція пінцетом - єдиний вихід.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яка маска оживить твоє тьмяне волосся?

2. Видалення за допомогою нитки
Найдавніший спосіб виправити форму брів увійшов в моду не так давно, але швидко завоював популярність. Можна видалити відразу цілий ряд волосків, це особливо актуально для тих, у кого брови ростуть занадто густо і широко, до того ж, коли ми видаляємо волоски ниткою, шкіра отримує мікротравму, що стимулює активність клітин , покращує мікроциркуляцію і служить свого роду масажем.

3. Видалення за допомогою воску
Це найбільш безболісний і найшвидший спосіб позбутися від небажаних волосків, до того ж процедура служить пілінгом для шкіри, видаляється верхній ороговілий шар клітин, пушкове волосся, яке часто ускладнює макіяж брів. А ще при видаленні волосся за допомогою воску ти можеш відразу задати потрібну форму брів і зробити їх абсолютно симетричними.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

13:00, 27.04.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1307

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: