Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Косметика / 4 секрети з догляду за шкірою

4 секрети з догляду за шкірою

Кілька порад для твого обличчя.

4235tyjukiiy.jpg (141.98 Kb)
Двічі вмивайся перед сном
Очищення на ніч повинно бути особливо ретельним. Використовуй два різних засоби перед сном і тільки одне вранці. Використовувати для вмивання губку дуже важливо, до того ж після вмивання теплою водою завжди обполіскуй обличчя холодною водою.

Частіше міняй наволочки
Ваша шкіра треться об наволочки всю ніч, тому їй потрібно особливе харчування і зволоження перед сном. Замінюйте наволочки раз в два дні, щоб уникнути роздратування і прищів - ось і секрет домашнього догляду за шкірою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Який манікюр обрати для літнього сезону?

Відмовтеся від зволожуючих тональний засобів
Ми проти них. Шкіра поглинає пігменти, що містяться в них, і це не дуже добре для вашого тіла. Печінка і так переробляє гори токсинів, які ви їсте і вдихаєте, не потрібно її перевантажувати.

Трови проти забитих пор
Щоб швидко позбутися від прищів,рекомендуємо ретельно вимити обличчя, а потім розпарити шкіру парою над ємністю з трав'яним чаєм з розмарину, чебрецю та орегано: Через кілька хвилин розпарювання ви зможете очистити пори. Для цього дуже ретельно очистіть руки, оберніть вказівні пальці чистою тканиною і акуратно видавіть вміст пір. Після цього знову помийте обличчя і обеззаразьте його хорошим антисептиком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

09:00, 12.06.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1709

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: