Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Манікюр і педикюр / 4 поради для матового манікюру

4 поради для матового манікюру

Матовий манікюр завоював серця модниць: пора і вам обзавестися неблискучим топовим покриттям, а ми поділимося кращими ідеями для нейл-дизайну.

6yhytgfrededed.jpg (222.8 Kb)

Класичний однотонний матовий манікюр
Матовий манікюр в один колір виглядає стильно, але в той же час лаконічно. Якщо ви не фанат нейл-арту, то цей варіант якраз для вас.

Градієнт
Плавний перехід від світлого відтінку до темного доречний не тільки в звичайному манікюрі: матовий градієнт виглядає не менш ефектно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як правильно вирівнювати волосся?

З блискітками
Якщо просто матовий манікюр здається вам нудним, то спробуйте урізноманітнити дизайн нігтів за допомогою блискіток і страз; головне, щоб їх не було занадто багато.

Матово-глянсовий френч
Ще один актуальний дизайн манікюру - френч, який робиться з поєднання глянсового і матового покриття. Кінчики нігтів можуть блищати - просто покрийте їх звичайним топом поверх матового, легко!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

15:00, 14.06.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 2426

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: