Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Догляд за волоссям / 4 відтінки волосся, які пасують абсолютно всім

4 відтінки волосся, які пасують абсолютно всім

Якщо планує пофарбуватись - ці відтінки мають бути першими у твоєму списку!

fty6t7ughbui89hn.jpg (273.23 Kb)
1. Шоколадно-коричневий
З усіх варіацій темних відтінків цей - самий універсальний. Він ефектно виглядає і на світлошкірих, і на смаглявих, підкреслює глибину карих і яскравість блакитних і зелених очей, дозволяє обіграти обсяг зачіски за допомогою фарбування по техніці балаяж і ніколи не виходить з моди.

2. Темно-русявий з золотими відблисками
Темно-русявий багато хто вважає нудним і намагаються перейти або в більш світлу гаму, або в більш темну. В обох випадках дівчата прирікають себе на постійне підфарбовування коренів або на недоглянутий вигляд з відрослими корінням. Тим часом темно-русявий - ідеальний базовий тон, нейтральний по пігменту. Його треба просто трохи освіжити золотистими пасмами, і образ заграє!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 6 секретів від дівчат з ідеальним волоссям

3. Медовий блонд
Медовий блонд в фарбуванні волосся - як блакитні джинси в гардеробі. З ним поєднується все! Чим відрізняється медовий блонд від золотистого? Медовий глибший і з червонуватим пігментом, він тепліший, що робить його абсолютно універсальним і вигідно відтіняє шкіру і очі.

4. Натуральний русявий
Зараз всі прагнуть до натуральності, а русявий - найчистіший і природний з відтінків волосся. Я б не рекомендувала його тільки палким брюнеткам, так як їх оливкова шкіра буде виглядати дещо землистою на контрасті з волоссям. А для всіх інших це ідеальний вибір.

Джерело: cosmo.ru

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

09:00, 22.08.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 2388

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: