Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Косметика, Макіяж / 6 порад, щоб відмовитись від тонального крему

6 порад, щоб відмовитись від тонального крему

Ось деякі секрети для цього!

hythyh56y65.jpg (137.65 Kb)
1. Домашнє очищення
Шкіра, яка не вимагає тональної основи, - це чиста шкіра. Навіть якщо ти не страждаєш від акне, потрібно постійно очищати обличчя, щоб звузити пори і позбутися від лущення.

2. Завжди носи з собою матуючі серветки
Якщо обличчя починає блищати протягом дня, не потрібно знову пудритися. Просто завжди май при собі матуючі серветки - періодично промокни ними T-зону і буде тобі щастя!

3. Раз на тиждень роби маску
Ще один крок до шкіри, яка не вимагає тонального крему, - очищаючі маски. Особливо гарні - на основі глини або з активованим вугіллям. Це дозволить тобі звузити пори і зробити шкіру більш матовою. Так-так, таке диво можливе, якщо робити маску регулярно 2 рази на тиждень!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кілька ідей для крутого манікюру в рожевих тонах [ФОТО]

4. Приховуй проблеми точково
Якщо на шкірі є висипання, а синці під очима не дають тобі спокою, зовсім не обов'язково наносити тон на всю поверхню обличчя. Замаскуй консилером тільки кола під очима і точкові проблеми. Нанось засіб за допомогою тонкої кисті, а потім акуратно розтушуй подушечками пальців, щоб зробити кордони непомітними.

5. Використовуй тонік
Деякі дівчата вважають тонік абсолютно марним засобом, а даремно! Протираючи обличчя тоніком щоранку, ти допомагаш шкірі відновити природний PH-баланc, робиш її візуально більш свіжою і відпочившою. Ну і навіщо тобі після цього тон?

6. Пий вітамін С
Вітамін С дозволяє позбавити від пігментації - регулярне вживання "аскорбінки" дійсно працює, роблячи колір обличчя і тон шкіри більш рівними!

Джерело: cosmo.ru

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

15:00, 20.08.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1973

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: