Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Хобі / 6 секретів від дівчат, які завжди виходять красунями на фото

6 секретів від дівчат, які завжди виходять красунями на фото

Ось що варто пам'ятати, щоб вийти неперевершено!

lpkojihu78ygtfvbhnjk.jpg (171.56 Kb)
Вони знають свої виграшні ракурси
Якщо тебе знімають сидячи, камера не повинна розташовуватися нижче від твого підборіддя - її потрібно тримати навпроти, або трошки вище. Ще одна порада: завжди злегка нахиляй голову вниз і піднімай підборіддя вперед - це дозволить тобі створити найкрасивішу лінію шиї і підкреслити вилиці.

Вони впевнені в собі і в своїй зовнішності
Закомплексована, невпевнена у власній зовнішності дівчина навряд чи вийде красунею на фото - просто тому, що сама в це не вірить. Розслабся, видихни, а не втягуй щосили живіт - камера любить легкість, а не натужні спроби здаватися краще, ніж є насправді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Топ-5 рецептів з соком лимона для краси та молодості шкіри

Вони не посміхаються на весь рот, а злегка розтягують губи в привітній усмішці
Рідко кому вдається відтворити щиру посмішку з зубами на постановочному фото, саме тому фотогенічні дівчата відпрацьовують більш легке і природне вираз обличчя, розтягуючи губи в легкій напівусмішці. Вона, до речі, ще й надає легкий ліфтинг ефект - вилиці здаються більш рельєфними, а погляд - відкритим.

Вони вміють говорити очима
У кожної з нас бували моменти, коли фото виходить ідеальним c одним невеликим винятком - у тебе злегенька або повністю закриті очі. Ох, як це дратує. Попроси фотографа порахувати до трьох перед тим, як тебе сфотографувати: на раз і два тримай очі закритими, і розорюй їх тільки коли почуєш "три". Так погляд вийде свіжим і бадьорим, а не втомленим і затуманеним.

Вони не говорять "сииир"
Стара-добра історія про "сир", чию назву потрібно згадувати в момент фото повинна канути в Лету.

Вони практикуються перед дзеркалом
Окей, з боку це може здатися дивним, але будь впевнена: все фотогенічні дівчата відпрацьовують позу, посмішку і навіть вигляд перед дзеркалом. Вдавшись до цього трюку, ти почнеш відчувати себе набагато впевненіше, поставши перед камерою.

Джерело: cosmo.com.ua

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

13:00, 31.08.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 2206

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: