Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Стиль і мода, Хобі / 10 експериментів, які варто спробувати

10 експериментів, які варто спробувати

Зміни іміджу - це прекрасно, повірте. До того ж в житті кожної з нас виникає момент, коли вони просто необхідні. Адже саме з зовнішніх змін починаються і більш важливі внутрішні. Тому, чому б не спробувати?

45bdc4bbb20fddb2d8e8b219538e6b60_medium.jpg (11.26 Kb)
1. Сміливе фарбування

Змінити колір волосся - найпростіший спосіб змін. Якщо ви давно мріяли перетворитися на пекучу брюнетку, платинову блондинку або вогненну рудоволосу даму, то чому б і ні? Можна для початку спробувати нестійкі фарби, і таким чином, ви відшукаєте свій колір. Також можна поекспериментувати з кольоровим фарбуванням, наприклад, крейдою або тоніком. Ну і, звичайно, варто приміряти актуальне омбре і його варіації.

2. Метаморфози з волоссям

Також варто спробувати змінити довжину або стиль вашого волосся. Давно хотіли подивитися на себе зі стильним каре або бобом, або, навпаки, відростити локони? Тоді вперед. Також вашим помічниками стануть засоби для випрямлення або, навпаки, завивання волосся, що дасть можливість вашому образу заграти принципово по-новому.

3. Новий макіяж

Макіяж - доступний всім спосіб перетворитися, хороший ще й тим, що невдалий результат можна стерти за п'ять хвилин. Спробуйте темні помади, величезні стрілки і соковиті кольори, ну і будь-які інші варіанти, які припадуть вам до душі.

fce5535ae85eff527035bfc81eae9502_0_500_0.jpg (28.44 Kb)

4. Окуляри

Якщо ви ніколи не носили окуляри з нульовими діоптріями, то неодмінно спробуйте. Вони можуть чудово змінити ваш вихідний образ і додати йому новий образ, наприклад, завзятої інтелектуалки або тієї ще стиляги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Отримати від життя все: що потрібно робити?

5. Стиль одягу

Тут все ясно. Завжди були отвязной пацанятком і одягалися соответствующе? Купуйте ніжні романтичні платтячка! Ну, а тим леді, які все життя воліли строгу класику, варто спробувати щось ніби глем-року. У будь-якому випадку, чим більше і різноманітніше ваш гардероб, тим, звичайно, краще.

bd370f2f01712b07c9797d2bec3ededa_500_0_0.jpg (26.85 Kb)

6. Колірна гамма гардероба

Особливо це стосується тих, хто звик носити строгі монохромні тони. Сміливо стаєте яскравіше, тим більше зараз, коли на дворі осінь, а в магазинах просто величезний вибір всіляких кольорових варіантів. Давайте будемо сміливіше, яскравіше і креативніше!

7. Сміливе взуття

Саме взуттю під силу моментально перетворити ваш стиль, а значить, зверніть свою увагу на цей варіант. Придбайте парочку найсміливіших, неординарних та екстравагантних моделей, які раніше ви б собі не дозволили, і насолоджуйтеся ефектом.

1a1ccd8344646422fefe6adfb0cd.jpg (50.19 Kb)

8. Як зірка

Навіть якщо ми в цьому не зізнаємося, то все одно десь в глибині душі ми мріємо бути схожими на яку-небудь зірку. Варто спробувати. Звичайно, не потрібно повністю копіювати стиль, наприклад, тієї ж Діти фон Тіз, однак взяти на озброєння секрети її стилю дуже навіть можна. В таких експериментах, натхненних чужим стилем, дуже часто народжується і наш власний.

9. Чоловічі образи

А ще можна запозичити парочку предметів гардероба у бойфренда. Грубуватий і строгий чоловічий стиль прекрасно підкреслює жіночу крихкість і ніжність. Об'ємні блейзери, чоловічі сорочки, джинси-бойфренди, краватки - все це може бути чудовими атрибутами і нашого стилю теж.

10. Татуювання

Давно марите про тату? Так чому б і ні? Якщо перманентної татуювання ви все ж побоюєтеся, то спробуйте тату хною або іншими речовинами, які легко усуваються за вашим бажанням. Татуювання насправді теж може змінити наше життя, особливо, якщо в ній буде критися якийсь особливий символ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

22:45, 15.10.2014
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 2058

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: