Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Макіяж / 4 правила хайлайтера

4 правила хайлайтера

Хайлайтер - бьюті-засіб для корекції форми та рис обличчя, за допомогою якого ви можете легко створювати найрізноманітніші образи.

hailaiter_golovna.jpg (24.17 Kb)
Головне правило - оберіть правильний відтінок та дотримуйся законів світотіней.

Правило 1 Щоб додати погляду виразності і зробити очі візуально більше, наноси хайлайтер на внутрішні куточки очі, а також хайлайтер світлого відтінку по центру рухомої повіки.

Правило 2 Сміливо використовуй хайлайтер як основу під макіяж - так шкіра сяятиме, макіяж - довше триматиметься, і ніякого жирного блиску! Для цього виберіть хайлайтер з кремовою текстурою і наносіть його тонким шаром на шкіру перед тональним кремом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тренд: жіночний макіяж

hailaiter11111.jpg (31.63 Kb)

Правило 3 Мало хто знає, але за допомогою хайлайтера можна надати рельєфності не тільки обличчю, але і тілу. Візьмітьтрохи розсипчастого хайлайтера широким пензлем і нанесіть на ключиці, а також на зону декольте - там, де потрібно злегка підсвітити.

Правило 4 Для скульптування обличчя наносіть хайлайтер на області, які ви хотіли б візуально виділити або додати об'єм. Найкраще з цією метою застосовувати сухий або кремовий хайлайтер, а наносити його згідно зі схемою, після того, як обличчя буде вкрите тональної основою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

07:30, 16.10.2014
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 2150

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: