Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Манікюр і педикюр / 5 геніальних лайф-хаків у манікюрі

5 геніальних лайф-хаків у манікюрі

Нам, дівчатам, подобається ефектний, стійкий манікюр, який піднімає настрій навіть в найпохмуріший день. Але навіть ідеальний манікюр перестане радувати нас, коли з'являються проблеми: відколи, плями, змащений в поспіху лак. Ми зібрали для тебе 5 геніальних лакових лайф-хаков, щоб ти могла фарбувати нігті, як профі і завжди насолоджуватися результатом.

0213bea_2.jpg (123.99 Kb)
Інтенсивність

Щоб посилити інтенсивність кольору покриття (особливо неонових лаків), попередньо покрий ніготь шаром білого лаку. Це зробить відтінки більш яскравими і виразними. Ну а якщо тобі хочеться додати темним кольорам глибину, нанеси на нігті шар чорного лаку-емалі - отримаєш більш цікаві варіації синього, червоного та інших кольорів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зимовий догляд за руками

Усуваємо недоліки

Голлівудські майстри манікюру знають, як швидко впоратися з нерівним нанесенням лаку і попаданням його на кутикулу. Для цього вони використовують тонкий пензлик від консілера, занурюють його в ацетон і в лічені секунди прибирають всі погрішності. Набагато зручніше, ніж звичні ватяні палички, правда?

Захищаємо

Щоб захистити нафарбовані нігті від змазування, прилипання пуху або ворсинок, крапни по центру кожного нігтика масло для кутикули відразу після того, як покриєш їх лаком.

Продовжуємо життя

Немає картини сумнішої, ніж відколи лаку на другий день після того, як ти зробила манікюр. Щоб продовжити йому життя, щодня покривай нігті закріплює основою - лак буде виглядати свіжим і блискучим набагато довше.

Реанімуємо

У міру використання лаки для нігтів густішають і беруться грудочками. У цій ситуації є два винуватця: повітря і висока температура.Старайся тримати свої дорогоцінні пляшечки з лаком подалі від сонця і закривай з відразу ж після використання. Найулюбленіші з них зберігай у холодильнику - так вони прослужать тобі набагато довше.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

08:40, 25.11.2014
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 2302

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: