Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Догляд за тілом / 5 порад при виборі мила

5 порад при виборі мила

Краса твого тіла багато в чому залежить від мила, яким ти користуєшся. Якщо ти любителька класичного мила, тобі варто взяти на замітку поради за його вибором.

photodune-2502832-bars-of-soap-xs.jpg (22.15 Kb)
1. Вибирай натуральне! Гарне мило краще очищає і живить шкіру, ніж гель для душу, адже в останньому міститься більше хімічних сполук. У милі ручної роботи замість дешевих олій (кокосова, пальмова) використовують більш дорогі і корисні масла, наприклад, масло манго, жожоба і ши. Завдяки їм проста процедура очищення стає ще приємнішою. Пам'ятай, що мило на натуральній основі не переносить високої вологості. Після використання брусок потрібно сполоснути і покласти в суху мильницю. А ще краще загорнути в пергаментний папір.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як зберегти красу ніг

2. Глибоке очищення. Якщо мрієш про більш глибоке очищення, використовуй мило замість гелю для душу. Тільки не використовуй мочалку, адже взимку шкіра і без того суха і схильна до лущення. Вибирай мило з мікрочасточками горіхів або люфою. Молекули мила прекрасно справляються із забрудненням, а скрабуючі частинки ніжно і дбайливо відлущують шкіру.

3. Режим збереження. Як можна рідше (не частіше 1 разу на тиждень) використовуй мило з антибактеріальними компонентами. Це своєрідний антибіотик для шкіри - знищує мікроби, а заодно губить і корисну мікрофлору, а також висушує шкіру. Використовуй антибактеріальне мило виправдано, наприклад в поїздці.

4. Гідна заміна. Віддай перевагу твердому милу. Рідке містить поверхнево-активні речовини (пави), які можуть викликати роздратування і непотрібне лущення шкіри.

5. Вибір для чутливої шкіри. Для ніжної, чутливої шкіри вибирай дерматологічне мило. Воно не містить обмилюючих компонентів. До складу дерматологічного мила входять такі компоненти, як петролат і гліцерин, які швидко пом'якшують і відновлюють суху шкіру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

23:00, 11.12.2014
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 2166

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: