Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Догляд за тілом / 4 способи захистити шкіру від холоду

4 способи захистити шкіру від холоду

З приходом холодів твоя шкіра може страждати від сухості, лущення і стягнутості. Щоб цього не сталося, скористайся нашими простими порадами.

58423151.jpg (30.5 Kb)
Зволоження

Якщо ти довго перебуваєш в приміщенні з сухим повітрям, не забувай регулярно зволожувати шкіру. Для цього використовуй термальну воду - так твоя шкіру буде отримувати необхідну вологу і переживе зиму без проблем. Також кожен день старайся випивати близько 2 літрів води кімнатної температури. Підійде фільтрована мінеральна вода без газу. Не пий на ніч більше половини склянки рідини. Спробуй пити повільно, дрібними ковтками. Постарайся "розтягнути" склянку не менше ніж на 10 хвилин. Тримай в холодильнику мінеральну або просто кип'ячену воду. Щоб підбадьоритися, періодично збризкуй шкіру прохолодною водою. До речі, можеш купити спеціальний зволожувач повітря.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Типи шкіри і відповідний догляд

Пілінг

Зима - вдалий час для пілінгу. Зараз сонячні промені не настільки активні, тому вони менше зашкодять шкірі. Проте в холодну погоду все ж варто відмовитися від скрабів з абразивами. Краще використовуй щадний засіб без гранул або приготуй скраб самостійно. Тобі знадобиться: 3/4 склянки дрібної морської солі, 1/8 склянки мигдалевої олії, цитрусова ароматична олія. Сіль зволожити мигдальною олією, додати аромамасло. Суміш втирай в шкіру. Процедуру виконуй у ванній.

Харчування

Для відновлення і підтримки краси шкіри зсередини спробуй приймати спеціальні вітаміни. Їх ти можеш придбати в аптеці або порадитися спочатку із дерматологом.

Захист

Почуття стягнутості, свербіж, почервоніння, лущення - симптоми сухої шкіри, пошкодженої сезонними змінами. Щоб захистити обличчя від холоду, не забувай наносити живильний крем, але обов'язково роби це за 30 хвилин до виходу на вулицю. Переконайся, що в твоєму засобі є спеціальні масла і вітаміни (масло жожоба, арахісове масло, вітаміни А, С, Е, D). Після походу на вулицю не забувай наносити відновлюючий крем, адже твоя шкіра цілий день піддавалася впливу вітру і холоду. Щоб шкірний покрив швидше відновлювався, скористайся засобом з комплексом активних компонентів, які мають заспокійливу і загоює: цинк, мідь, марганець, вітамін В5, екстракт вівса, гіалуронова кислота.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

07:30, 12.12.2014
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 1758

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: