Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Макіяж, Модні тренди / 3 makeup-тренди цього сезона

3 makeup-тренди цього сезона

Прихід зимового сезону вплинув не тільки на зміну гардеробу, але й на зміни в бьюті-індустрії. ПРопонуємо тобі ознайомитися з головними трендами зимового макіяжу.

dsc_0367-794x529.jpg (17.61 Kb)
Омбре на губах

Спочатку омбре з'явилося на волоссі всіх голлівудських знаменитостей і популярних фешн-блогерів, а потім цей тренд перекочував і на губи. Існує кілька різновидів омбре на губах: змішання кількох яскравих кольорів і розтушовування кордонів. При першому зазвичай комбінується малиновий і оранжевий кольори, при другому - контур губ обводиться яскравим відтінком і розтушовувається пальцем до центру губ. Обидва варіанти макіяжу роблять твій образ більш сексуальним і надають йому "зацілований" вигляд.

1_620.jpg (39.52 Kb)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Модний хіт: брудне волосся

Кольорові стрілки

З кожним роком стрілки на модних показах стають все яскравішими. Нещодавно косметичний бренд Dior запропонував усім бьюті-новачкам вірний спосіб намалювати ідеальні стрілки: спочатку підводимо очі рідкою підводкою, а потім над нею малюємо кольорову лінію. Так у тебе вийде не акцентувати увагу на занадто яскравому кольорі. До речі, деякі фірми випускають спеціальні наклейки на очі у вигляді стрілок. Але носити такий аксесуар можна лише ввечері, так як виглядає він, відверто кажучи, занадто екстравагантно.

2_551.jpg (41.18 Kb)

Недбалість

Недбалість зараз актуальна у всьому. Головна твоє завдання - переконати оточуючих в тому, що ти витратила мінімум часу на збори, і при цьому виглядати надзвичайно. Спробуй застосувати це правило і в макіяжі очей. Наноси і розтушовуй тіні подушечками пальців. Не будь занудою, уникай чітких ліній і контурів - у тебе повинно вийти щось на зразок димки на очах.

3_428.jpg (32.17 Kb)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

08:40, 13.12.2014
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 1618

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: