Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Догляд за волоссям / 5 помилок у догляді за волоссям

5 помилок у догляді за волоссям

Не помиляється тільки той, хто нічого не робить! Зверни увагу на найпоширеніші помилки у догляді за волоссям. Твоя зачіска може серйозно постраждати, якщо ти...

1_261.jpg (19.92 Kb)
Миєш голову щодня. Звичайно, чиста шевелюра виглядає привабливішою, але часте миття порушує природний ліпідний баланс шкіри голови і висушує волосся. Якщо ти не можеш відмовити собі в щоденному митті голови, чергуй шампунь з кондиціонером, що додає об'єм.

Вмикаєш фен на максимум. Для ефективності укладання важлива не температура повітря, а його потік. Через занадто високу температуру волосся втрачає блиск і життєву силу. Щоб цього не сталося, перемкни фен в щадний температурний режим і завершуй укладку потоком холодного повітря.

Розчісуєш мокре волосся. Мокре волосся особливо уразливе. Забудь про гребінці, поки шевелюра не висохне мінімум на 80 відсотків.

Наносиш лак, перш ніж укладати волосся. Спирт, що міститься в лаку для волосся, посилює руйнівну дію високих температур на волоски. Тому перед використанням праски або плойки обов'язково нанеси на волосся термозахисний засіб. А лак для волосся використовуй тільки після укладки, коли волосся охолоне.

Використовуєш занадто багато бальзаму. Бальзами, кондиціонери, маски та інші засоби по догляду за волоссям обтяжують пасма, позбавляючи зачіску об'єму. Використовуй невелику кількість бальзаму і наноси його тільки на кінчики волосся, уникаючи області біля коренів.

Раніше myledi.net розповідав все про олію для волосся.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

08:00, 17.12.2014
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 2024

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: