Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Косметика, Догляд за тілом / 5 способів зекономити на красі

5 способів зекономити на красі

"Економити на косметиці? Ну вже ні!" - скажеш ти. І, загалом-то, ми з тобою згодні. Твої інвестиції в красу з часом принесуть цінні дивіденди у вигляді здорової і молодий шкіри. Але навіть ці вклади потрібно робити з розумом. Отже, ми пропонуємо тобі заощадити на...

2014-12-03_kosmetikas_simboli.jpg (24.85 Kb)
... упаковці. Купуючи декоративну косметику, ти платиш не тільки за продукт, а й за його упаковку. Багато марок випускають пудру в змінних картриджах. Міняй їх - і зекономиш за рахунок дзеркала і спонжа.

... аплікаторах. Відмовся від використання одноразових аплікаторів. Для нанесення макіяжу використовуй пензлі з натуральних матеріалів. Хороші пензлики коштують недешево, але прослужать тобі дуже довго. Головне - регулярно мити їх в теплій воді з милом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стильні поєднання помади та лаку для нігтів

... салонних процедурах. Косметолог зацікавлений в тому, щоб ти відвідувала його якомога частіше, але правило "чим більше, тим краще" не поширюється на догляд за молодою шкірою. Чистку обличчя можна робити не частіше одного разу на місяць, зволожуючу і очищувальну маску - раз на тиждень.

... хімічних речовинах. Дешеві косметичні засоби, відмічені як "натуральні", "природні" і "рослинні" часто з природою не мають нічого спільного. Виробництво справжніх органічних засобів по догляду, як правило, коштує недешево, і це безпосередньо відбивається на ціні таких товарів. Якщо перехід на органічну косметику тобі не по кишені, частіше звертайся до бабусиних рецептів. Прості та ефективні маски для комбінованої і проблемної шкіри можна зробити з білої глини (вона продається в аптеці). Для нормальної, сухої і чутливої шкіри корисні домашні маски з оливкової олії. Найпростіший антицелюлітний скраб виходить з віджатої кавової гущі.

... ліках. Вчені довели, що вітаміни і мінерали в таблетках засвоюються гірше натуральних речовин, які ми отримуємо з їжею. Харчові добавки для здоров'я шкіри і волосся ти можеш приймати за призначенням лікаря-дерматолога, коли це дійсно необхідно. В інший час замінюй таблетки натуральними продуктами для твоєї краси.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

07:10, 21.12.2014
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 1863

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: