Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Косметика, Догляд за тілом / 3 новорічних beauty-подарунки своїми руками

3 новорічних beauty-подарунки своїми руками

Здивуй подружок і маму яскравими і цікавими подарунками, які ти можеш зробити своїми руками. Окрім того, ці подарунки легко зробити і вони дійсно порадують твоїх близьких!

regalo_donna-600x390.jpg (25.55 Kb)
Смачний бальзам для губ

Засіб для губ має складатися з твердих (масло ши, бджолиний віск або олія какао) і рідких компонентів (оливкова, мигдальна, арганова олія або олія виноградної кісточки). Якщо хочеш отримати бальзам з щільною текстурою, змішуй тверді і рідкі масла в пропорції 1:1, якщо ж засіб повинен вийти більш легким і м'яким - пропорція повинна бути 1:2. Для аромату і кольору можеш додати сік лимона, полуницю, мигдаль або мед.

Щоб приготувати бальзам для губ, перетопи тверде масло на водяній бані і додай додаткові компоненти. Перемішай все до однорідної маси і перелий в баночку, в якій буде зберігатися бальзам. Дай засобу повністю охолонути при кімнатній температурі або в холодильнику.

1_134.jpg (40.73 Kb)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В чому зустріти Новий рік 2015

Святкова сіль для ванни

Вибери два види солі - білого і червоного кольору - і насип їх в баночку шарами так, щоб подарунок був схожий на величезну м'ятну цукерку. Прикрась баночку червоною або зеленою стрічкою.

2_133.jpg (17.07 Kb)

Освіжаючий скраб для ніг

Змішай в посудині кілька ягід полуниці, півсклянки цукру, 2 чайних ложки оливкової олії і 2 чайних ложки будь-якої іншої ефірної олії. В отримане фруктове пюре додай 8 крапель олії перцевої м'яти і перелий суміш в баночку. Коли скраб охолоне, прикрась подарунок стрічкою і прикріпи картку з датою виготовлення (адже полуниця не зберігатиме вічно).

3_101.jpg (40.61 Kb)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

08:20, 21.12.2014
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 1560

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: