Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Догляд за тілом / 3 відновлювальних SPA-процедури

3 відновлювальних SPA-процедури

Домашні SPA-процедури не заберуть багато часу, але допоможуть розслабитися і привести твоє тіло в ідеальний стан.

91787580_27438_2_7_.jpg (24.12 Kb)

Пілінг. Найпростіший і перевірений спосіб домашнього пілінгу - мелена натуральна кава. Її можна використовувати як у чистому вигляді, так і з додаванням пари крапель апельсинової або оливкової олій. Альтернативний варіант - одна ложка меду і три ложки морської солі. Такі скраби сприятимуть зменшенню целюліту і вирівнюванню поверхні шкіри. А приємний бонус від використання кави - безкоштовна ароматерапія!

Зволоження. Після того, як шкіра очистилася від шлаків і токсинів, нанеси зволожуючу маску домашнього приготування. Рекомендуємо спробувати шоколадну - вона дуже ефективна в боротьбі з целюлітом і нерівностями. Розтоплений на водяній бані чорний шоколад в поєднанні з декількома ложками будь-якої косметичної олії нанеси на проблемні місця, які загортаються в плівку.

Експрес-метод. Якщо часу у тебе обмаль, або немає настрою готувати щось спеціально, скористайся швидким і перевіреним методом - прийми аромаванну з оліями протягом 10-15 хвилин. Вони очищають, зволожують і живлять шкіру тіла, проникаючи як через неї, так і через слизову оболонку носа. Додай у вже готову ванну 5-10 крапель ефірної олії. Після - загорнись в теплий м'який халат і відпочинь 20-30 хвилин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скраб для тіла: навіщо він

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

00:15, 27.12.2014
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 1642

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: