Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Макіяж / 3 кроки до smoky eyes

3 кроки до smoky eyes

Незалежно від того, якого кольору в тебе очі, макіяж в стилі smoky eyes підкреслить їх блиск і додасть загадковості. Якщо ти натренуєшся в його виконанні, то такий мейкап зможеш створити не більше ніж за 5 хвилин.

127ggg.jpg (28.07 Kb)
Тобі знадобляться: тіні для повік (колір вибирай на свій смак, наприклад, можна віддати перевагу нейтральному - кольору шампанського), чорні тіні для повік, чорна підводка для очей і туш.

Крок перший: нанесення обраних тіней для повік. У класичному варіанті smoky eyes використовуються тіні дуже темних відтінків (темно-коричневі, темно-сірі або чорні). Однак можна застосувати тіні і більш світлих кольорів, так як, якщо використовувати надто темні тони, очі можуть виглядати надмірно вузькими. Для початку нанеси тіні на всю верхню повіку, а потім, використовуючи маленький пензлик (або ватяну паличку), точно так само нанеси їх на нижню повіку.

Крок другий: нанесення чорної підводки для очей. Якщо ти не хочеш, щоб твої очі виглядали занадто яскраво - використовуй темно-коричневий олівець для очей. Підводку наноси, починаючи із зовнішнього верхнього куточка ока. Не турбуйся про те, наскільки рівну лінію ти зробила: всі огріхи потім можна виправити. Візьми пензлик для очей і з його допомогою нанеси тіні для повік, які за кольором підходять до обраної тобою підводки. Накладай тіні поверх лінії підводки: таким чином, ти створиш необхідний ефект smoky eyes.

Крок третій: нанесення туші. Чим темнішим буде колір туші, тим краще. Якщо ти хочеш, щоб твої очі виглядали більш виразно, то можеш нанести 2-3 шари туші або використовувати накладні вії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як правильно розставити акценти в макіяжі

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

23:00, 27.12.2014
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 1697

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: