Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса / Догляд за тілом / 5 найкращих масок для обличчя

5 найкращих масок для обличчя

Пропонуємо рецепти 5 натуральних масок для обличчя. Кожну з них ви зможете приготувати вдома без зайвих затрат. Виберіть маску, яка підійде саме вам!

1wertyuiop.jpg (7.82 Kb)
1. Яблучно-вівсяна маска. Очистіть яблуко від шкірки і натріть на тертці. Додайте 1 ст. л. молока і 2 ст. л. вівсяних пластівців. Дайте настоятися 5 хв і наносите на личко. Маска відмінно наситить шкіру вітамінами.

2. Бананова маска. 1 стиглий банан розімніть виделкою і змішайте з 1 ч. л. жирних вершків. Нанесіть на обличчя на 15-20 хв, змийте. Маска зволожить суху шкіру.

3. Капустяна маска. Кілька капустяного листя пропустіть через м'ясорубку. Кашку накладіть на обличчя і тримаєте 20-30 хвилин. Потім змийте. Ця маска є помічною для шкіри що старіє.

4. Дріжджова маска. 100-грамову пачку дріжджів розведіть водою до консистенції сметани. Нанесіть і змийте через 15 хв. Маска поверне шкірі еластичність.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Напій що спалює жири

5. Картопляна маска. Відваріть картоплину, очистіть і розімніть з 1 ч. л. молока і жовтком яйця. Тепле пюре товстим шаром наносите на обличчя і шию на 20-25 хв. Змийте прохолодною водою. Після такої маски шкіра обличчя не буде лущитися.

Увага: робіть маски не частіше 2-3 разів на тиждень!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

07:30, 20.07.2015
Автор: Yulia
Переглядів: 1864

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: