Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Догляд за тілом, Здоров’я / 6 порад як позбутись від врослого волосся

6 порад як позбутись від врослого волосся

Процедура депіляції та епіляції для сучасної жінки - необхідність, проте як позбутись врослого волосся? Деталі у нашому матеріалі...

z-sklkoh-rokv-mozhna-goliti-nogi_243.jpeg (13.45 Kb)
1. Пілінг до
Перед епіляцією завжди роби пілінг. Він видаляє омертвілі клітини епідермісу і підводить волоски, що сприяє більш якісній епіляції.

2. Пілінг після
Використовуй переважно жорстку мочалку, коли приймаєш душ. Зайвий вплив на епідерміс, будь то між сеансами або перед черговим голінням, піде тільки на користь.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:6 порад як позбутись прищів на спині назавжди

3. Чергуй види епіляції
Частіше міняй метод епіляції. Використовуєш віск? Заміни на час шугарінг. Прихильник класичного гоління? Скористайся депіляційним кремом.

4. Правильний напрямок
Під час гоління рухайся тільки по напрямку росту волосся. Можливо, такий метод займе більше часу, але так ти вб'єш двох зайців одночасно: запобіжиш вростання і знизиш рівень травматизму під час гоління.

5. Косметика проти вростання
Косметичний ринок сьогодні удосталь пропонує допоміжні засоби як до, так і після депіляції, а також креми, що уповільнюють ріст волосся і запобігають вростанню. Подружись з одним з таких, і він стане тобі відмінним помічником у боротьбі з неприємним побічним ефектом.

6. Механічне позбавлення від волосків
Одним з найефективніших способів позбавлення від врослого волосків донині вважається механічний спосіб з використанням пінцета або медичної голки. Але за даною процедурою рекомендуємо звернутися до фахівця - тут дуже важливі стерильність і правильна техніка!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

07:10, 23.11.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 2213

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: