Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Кар'єра / 5 правил успіху бізнес-леді

5 правил успіху бізнес-леді

Сьогодні сотні успішних, талановитих бізнес-леді керують корпораціями і управляються з великим бізнесом не гірше за чоловіків, як їм це вдається і що варто робити, аби досягти успіху?

1410186885_f6794e29d78bb9a97e22ff290973df1f804081.jpg (14.59 Kb)
1. Боротися зі стереотипами доведеться довго і наполегливо. Повір, це того варто
У нашій країні успішна бізнесвумен досі вважається виключенням з правил. Ти ніколи не зможеш переконати всіх, але продовжуй боротися з помилковими стереотипами. Вір у свою ідею і будь націленою на результат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Чим ти пожертвуєш заради підвищення?

2. Створюй правильний баланс між кар'єрою і сім'єю
У співвідношенні "сім'я-кар'єра" постарайся відшукати золоту середину. На роботі важливо повністю присвячувати себе улюбленій справі, не відволікаючись на побутові дрібниці. А вдома - приділяй час сім'ї. Поза роботою комп'ютер і смартфон ні до чого.

3. Відпочивай
Якщо на роботі тільки й думаєш про те, коли ж нарешті виспишся або вийдеш з офісу раніше півночі, то явно пора внести деяку різноманітність в робочі будні. Заповнюй свої вечори не діловим листуванням, а зустрічами з друзями, сімейним відпочинком на природі. Хоча б іноді.

4. Дізнавайся і відкривай нове для себе
Накопичені знання місце в сумочці не займають, а знадобляться в будь-якому випадку. Твоя інтуїція сама підкаже, де і коли їх краще застосувати.

5. Використовуй свої сильні сторони
Розум і логіка - головна зброя. І не забувай про акторську майстерність. У вмінні перевтілюватися жінка дасть фору будь-якому чоловіку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

15:00, 01.12.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 2081

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: