Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Кар'єра, Шукаємо роботу, Офісний планктон / 7 ідіотських речей, що псують твою кар'єру

7 ідіотських речей, що псують твою кар'єру

Отже, ось що кажуть професіонали про те, як слід поводитися при пошуку роботи.

ccc33a7bf7138516defb785e600217.jpg (31.26 Kb)
1. Ніколи не обговорюй роботу на Facebook
Ти ж не думвєш, що роботодавець не зможе знайти тебе у соціальних мережах на раз-два? А потім прочитає щобі не сподобалось на співбесіді і який у нього дурнуватий галстук. Ніколи не роби таких дурниць.

2. Зверни увагу на хитрі запитання
Роботодавець завжди просить кандидатів розповісти про невдалі ситуації на роботі. Сподіваючись при цьому почути, як вирішили цю проблему, але натомість завжди вислуховує масу епічних провалів, які ніяк не були виправлені! Розкажи як ти колись когось підмінила та врятувала.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 9 речей, які ніколи не варто робити на співбесіді

3. Не соромся просити більше
Не потрібно погоджуватися на запропоновану суму заробітної плати. Торгуйтеся! Звичайно, на 25% прибавки ніхто не погодиться, але 5-10% цілком можна попросити. Дивно, що майже всі погоджуються без обговорень.

4. Усі вчинки мають значення
Щоб бути успішним в роботі, не обов'язково слідувати лише набору обов'язків, встановлених посадовою інструкцією. Проявляйте ініціативу, виходьте за рамки, і це обов'язково зіграє вам на руку!

5. Попрацюй над резюме
Нехай резюме становить професіонал. Великі компанії використовують програмне забезпечення, яке відбирає резюме за ключовими словами, так що, якщо їх там не буде, воно навіть не потрапить до рекрутера.

6. Нічого особистого, тільки бізнес
Розповідаючи про себе роботодавець часто чує силу-силенну зайвої інформації, від політичних поглядів до того, як часто і в яку церкву він ходить. Повірте, це вже перебір, не потрібно забувати, куди ви прийшли і навіщо.

7. Не намагайся давати хабар
Намагатися всучити пачку грошей, благаючи взяти його на роботу - найбезглуздіша річ. Рано чи пізно про це стало б відомо, і вас обох би негайно звільнили!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

13:00, 19.01.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 3108

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: