Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Кар'єра / 5 міфів про кар'єру, про які варто забути

5 міфів про кар'єру, про які варто забути

У деякі популярні міфи про роботу пора перестати вірити, тому читай уважно і концентруйся на головному.

6197fgthnbhy.jpg (32.73 Kb)
1. У кар'єрі у тебе не буде шляху назад
Вважається, що ти вибираєш для себе професію раз і назавжди. Але в сучасному світі ця ідея давно застаріла! Більш того, це заважає тобі розвиватися і вселяє страх змін. Звичайно, зміна професії вимагає багато часу і сил, але, якщо ти не отримуєш задоволення від роботи, на це потрібно зважитися.

2. Ти повинна стати керівником
Не завжди ієрархічна структура в колективі прямолінійна і замикається на одному керівнику. До того ж, щоб самореалізуватися і досягти успіху, тобі зовсім не потрібно неодмінно керувати іншими людьми. Висококласні фахівці цінуються деколи значно більше.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 9 речей, які ніколи не варто робити на співбесіді

3. Тобі потрібно ходити в діловому костюмі
Якщо тобі це подобається, то із задоволенням носи строгий костюм. А краще придивись, як одягаються найбільш шановні співробітники в твоїй компанії, і адаптуй їх стиль під свій смак. Зрозуміло, не виходячи за рамки прийнятого дрес-коду.

4. Аналогічні посади є тратою часу
Як правило, зміна позиції на аналогічну, але в іншому відділі означає збереження зарплати на колишньому рівні, але ти повинна думати про свою кар'єру як про більш складну структуру, ніж сходи вгору. Це відмінна можливість отримати нові знання та навички, що надалі тобі знадобиться.

5. Ти доб'єшся успіху, працюючи цілу добу
Старанно працювати необхідно, щоб зробити відмінну кар'єру, але це зовсім не означає, що ти повинна працювати без відпочинку. Робота не повинна бути головним твоїм пріоритетом, тому що це не зробить з тебе щасливої людини - а значить, ти не зможеш продуктивно працювати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

13:00, 25.01.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1413

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: