Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Кар'єра / 4 поради, щоб стати щасливою на роботі

4 поради, щоб стати щасливою на роботі

Ми розповімо тобі прості секрети для щастя на робочому місці!

54gtthrhrty.jpg (215.74 Kb)
Дружіть з колегами
Навіть самі тужливі робочі обов'язки виконувати цікавіше, якщо вас оточують приємні вам люди. Адже всі ми - істоти соціальні, і для нас не в останню чергу важливі добрі відносини з оточуючими.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому варто обирати віддалену роботу?

Посміхайтеся!
Навіть якщо ви з ранку в поганому настрої, навіть якщо ви ледь розліпили очі, а проїжджаюча повз машина облила вас водою з калюжі, постарайтеся прийти на роботу з посмішкою. Вченими доведено: через 10 хвилин після того, як ми, нехай і через силу, починаємо розсовувати губи в усмішці, настрій автоматично покращується.

Згадайте про обідню перерву
Обідня перерва придумана не просто так, знічев'я. Це час призначений не тільки для того, щоб швиденько набити свій шлунок і знову сісти за робочий стіл. Ця перерва, перш за все, потрібна нашим мізкам. Перемикаючись з робочих питань на життєві розмови або розглядання вітрин на вулиці, ви даєте відпочинок своєму розуму, перемикаєтеся з робочих завдань на щось інше.

Прикрасьте своє робоче місце
Для того щоб відчути себе комфортно на робочому місці, привнесіть туди частинку домашнього затишку. Це може якась дрібниця, на зразок квітки на підвіконні або фото родини на столі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

13:00, 12.04.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1803

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: