Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Діти, Корисні поради / 5 правил дитячого ланчу

5 правил дитячого ланчу

Що дати на обід своїй дитині? Смачні та корисні поради розповість вам МіЛеді!

690x465_1_c095d380ac3d926a7f46af211d2c31821600x1079_0xd42ee42a_2801193561408726568.jpeg (26. Kb)
1. Їжа повинна бути збалансованою.
Білки, жири, вуглеводи, в тому числі швидкі, в тому числі і шоколад, і фрукти, зобов'язані бути в меню підростаючого організму. Міняйте вміст ланч-боксу кожен день, щоб раціон вашого нащадка залишався різноманітним.

2. Їжа повинна бути безпечною для здоров'я.
Тобто свіжою і здатною протриматися поза холодильником від трьох до п'яти годин. Риба в будь-якому вигляді скасовується. Стиглі фрукти теж не кращий варіант. Якщо дитина забуде про рум'яний персик, наступного дня ви виявите його на дні рюкзака у вигляді компоту, в який занурили книжки і зошити.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:ТОР-10 найкорисніших сніданків

3. Їжа повинна бути зручною.
Тому ніяких пісочних пирогів, багатошарових бутербродів, з яких так і норовить витекти соус, взагалі будь-яких продуктів з рідкою начинкою. І не забудьте забезпечити школяра упаковкою вологих серветок.

4. Як би дивно це не звучало, але їжа повинна бути сучасною.
Якщо ви дасте дитині з собою джентльменський набір у вигляді борщу, котлети по-київськи та квашеної капусти, його засміють, а ви не уникнете скандалу. Дітям подобається, коли корисна їжа виглядає як фаст-фуд. Вони із задоволенням гризуть морквяні палички і змітають бургери з натурального м'яса, цільнозернового хліба і свіжих овочів.

5. Що не варто класти в ланч-бокс:
Снеки у вигляді сухариків, чіпсів, кіндер-сюрпризів і мармеладних ведмедиків; копчений сир і ковбасу, які сильно пахнуть, а на упаковці не завжди пишуть, яким саме чином продукт коптили; готові соуси начебто майонезу та кетчупу з непотрібними добавками; солодку газовану воду - в ній занадто багато цукру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

08:10, 29.09.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 2049

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: