Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Косметика, Макіяж / 10 поширених помилок зняття макіяжу, які псують шкіру

10 поширених помилок зняття макіяжу, які псують шкіру

Ти впевнена, що правильно видаляєш косметику щодня? Ні? Тоді перевір себе! Не виключено, що ти систематично шкодиш своїй шкірі!

14232402_demakiyazh-2.jpg (16.63 Kb)
1.Ти спиш в косметиці
Якщо ти мрієш помітити зморшки років на 10 раніше, ніж вони повинні з'явитися, - спи в макіяжі! Це, мабуть, найжахливіша лінь, на яку здатні дівчата.

2. Ти знімаєш макіяж спеціальним засобом до того, як вмила обличчя
Існує маса засобів (серветки, лосьйони і молочко), які призначені для сухого зняття макіяжу. Тобто просто наносиш продукт на ватний диск і переш. Так от - так робити не треба! Спочатку вмийся, а вже потім знімай залишки косметики ватним диском.

3. Ти використовуєш одну і ту ж серветку для очищення всього особи
Використання однієї і тієї ж серветки або ватного диска для очищення всієї поверхні обличчя - груба помилка. По-перше, ти розмажеш всю косметику по обличчю, забиваючи пори. По-друге, на ніжну область навколо очей може потрапити тональний засіб, а це не є добре.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:9 б'юті-заповідей, яким повинна слідувати кожна дівчина

4. Ти не до кінця змиваєш туш
Найпідступніша частина нашого щоденного ритуалу вмивання - зняття туші. Вона має властивість залишатися під очима, і ти можеш просто прийняти це за синячки. А тим часом складу туші не кращим чином впливає на шкіру під очима і може стати причиною виникнення зморшок.

5. Ти використовуєш неправильний засіб для зняття макіяжу
Іншими словами, кожен вид косметики в залежності від складу повинен змиватися певним засобом. Наприклад, консилер, тональний крем або BB-крем потрібно змивати засобом на водній основі. Якщо ж на обличчя нанесений важкий макіяж - и його можна продуктом на масляній основі. І пам'ятай, що після використання таких коштів потрібно ще раз вмитися водою.

6. Неправильна температура води
Вода, якою ти умиваєшся, не повинна бути ні гарячою, ні холодно. Оптимальна температура для цієї мети - 23-25 градусів.

7. Ти використовуєш косметику не для свого типу шкіри
Перш ніж вибрати систему для вмивання, потрібно визначитися, яка ж у тебе все-таки шкіра. Нормальна, суха, жирна або комбінована? Повір, не дарма про це пишуть на етикетках.

8. У твоєї косметики неправильний баланс pH
Щоб бути повністю впевненою в правильності догляду, звернися до дерматолога і попроси допомогти вибрати косметику для вмивання з оптимальним pH.

9. Звичний скраб занадто жорсткий для твоєї шкіри
Якщо ти відчуваєш якісь неприємні відчуття по час використання скрабу, поміняй його.

10. Ти треш шкіру рушником після вмивання
Завершальний етап умовно - це, звичайно, витирання рушником. Шкіру не можна терти, щоб не розтягувати: просто промокни махровим рушником, не здійснюючи ніяких кругових рухів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

13:00, 04.11.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 1703

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: