Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Дієта, Похудання / 5 секретів як не зірватися з дієти

5 секретів як не зірватися з дієти

Вибрати хорошу, відповідну саме тобі дієту - цього, на жаль, недостатньо. Набагато важче дотримуватися встановлених правил! Як не зірватися з дієти, щоб всі старання знайти струнку фігуру не пішли нанівець?

1411536160.jpg (24. Kb)


1. Якщо дієта тривала, обов'язково заведи щоденник з описом своїх результатів і будь-якою інформацією, яка стосується твого нового раціону. Щоденник допоможе тобі організувати свій день і наочно відстежити ефективність твоїх дій.

2. Тобі потрібен стимул. Це може бути нова сукня, майбутня відпустка або бажання вразити чоловіка. Як тільки захочеш їсти, викликай в своїй голові потрібний образ. Також не зірватися допоможуть фотографії дівчат з фігурою твоєї мрії, блоги і спільноти таких же худаючих. Залучися до них, і твоя мотивація виросте.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Низькокалорійні та корисні літні десерти

3. Нехай твої цілі будуть реальними і мають конкретні терміни досягнення. Наприклад, ти хочеш схуднути за тиждень на 1,5 кг. Чітка мета і терміни допоможуть довести почате до кінця.

4. Стеж за випитою рідиною. Стакан води перед прийомом їжі допоможе тобі з'їсти менше, та й взагалі притупити голод.

5. Сильно зголодніла? З'їж зелений овоч, це не порушить жодної дієти.

 І головне, пам'ятай, що ти все можеш. Ти можеш взагалі все. Все, у що ти віриш. Так що не сумнівайся в своїх силах, і ти обов'язково витримаєш це випробування!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

06:20, 13.07.2015
Автор: maruna
Переглядів: 2109

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: